TATRANSKÁ KANONÁDA

21.09.2016 10:23

TATRANSKÁ KANONÁDA

Tatran Rakovník – FC Velim        11:0 (4:0)

Domácí fotbalisté potvrdili papírové předpoklady. Nastříleli úctyhodných jedenáct branek a zaslouženě zvítězili. Výbornou partii odehrál hlavně Jáchym Pavlík. Po celý zápas se prezentoval velmi aktivním výkonem a po zásluze zaznamenal i hattrick. Ovšem ani ostatní borci nezaostávali. I díky benevolenci Velimských si vyzkoušeli různé druhy kombinací, z nichž některé byly po právu odměněny zaslouženým potleskem. Skutečný test však čeká rakovnické fotbalisty příští týden v neděli, kdy odehrají mistrovský duel ve Vlašimi, která dosud nenašla v soutěži přemožitele.

 

HLAS TRENÉRA:

Rozdíl mezi vítězstvím se Sedlčanami a Velimi je v tom, že ač týmy jsou relativně výkonostně stejné tak na tohle vítězství se tatraňáci moc nenadřeli a kombinační hrou, velímské přehráli. Byla to taková příprava na nedělní duel proti Vlašimi - to bude o něčem jiném..... Ale jedem si do Vlašimi pro 3 body...

 

BRANKY:

Jáchym Pavlík 3, Jirka Sabo 3, Dominik Lank 2, Josef Čech, Matěj Alexij, Ondra Blokeš

 

SESTAVA:

Kuba Suchý – Martin Lev, Nikola Pergnerová, Karolína Kuthanová, Dominik Lank, Josef Čech, Matěj Alexij, Filip Šnídl, Lukáš Fiška, Ondra Blokeš, Jirka Sabo.