ÚKOL ZNĚL JASNĚ: PŘEŽÍT

21.09.2016 10:27

ÚKOL ZNĚL JASNĚ: PŘEŽÍT

Slovan Velvary – Tatran Rakovník            3:2 (3:1)

Poté co se velvarský Slovan prezentoval velice kvalitním fotbalem na tradičním rakovnickém turnaji LOEX CUP 2016, pasovali rakovničtí trenéři právě tento tým na jednoho z aspirantů na okresní primát na Kladensku. Domácí však svým výkonem zklamali. Nakopávané balóny na vyspělého kluka na hrotu byli jejich jedinou zbraní. Rakovničtí působili mnohem fotbalověji. Snažili se kombinovat. Vypracovali si několik gólových šancí, ovšem chyběl střelec, který by strhl vítězství na stranu tatránků. I přes prohru nakonec skončilo utkání pro rakovnické kluky úspěchem. Nikdo se nezranil! Některé zákroky totiž byly na samé hraně regulérnosti.

 

HLASY PO UTKÁNÍ:

jak již bylo uvedeno, Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Nebudu hodnotit výkon rozhodčího ani hráčů Velvar, jestli jim to takhle vyhovuje, je to jejich věc. Co se týče výkonu tatraňáku tak opět jsme dostali 3 branky po vlastních hrubých chybách. jaké jsme si z toho vzali ponaučení se uvidí dnes proti Hrdlívu.

 

BRANKY:

Ondra Blokeš, Kuba Suchý

 

SESTAVA:

Jan Holík – Martin Lev, Vladan Růžička, Ondra Blokeš, Jakub Ostaš, Jáchym Pavlík, Tobiáš Pavlík, Jakub Suchý, Matěj Jorda, Honza Monhart, Jindra Amler, Ondřej Michal, Filip Vlasjuk.