Důstojné zakončení podzimní části sezóny 2015/2016

14.12.2015 13:55

Jak jistě všichni víte, tak za posledních 14 dní jsme měli na každém tréninku cca 20 fotbalistů - zima - nezima. Nedělním turnajem starší přípravky v rakovnické hale a turnajem Okresních výběrů v Rokycanech jsme ukončili podzimní část této sezóny.

Ve čtvrtek naši nejmladší (ročník 06 a vybraní 05) v rámci tréninku sehráli přátelské utkání proti SKP. po předchozí prohře 7:10 se tentokrát k utkání postavili bojovněji a v sestavě Holík, Němec, Vydra, Machač, Korcina, Horský, Pavlík T., Chvapil a Šnídl V. hráče z SKP porazili 7:4.  Brankově se podíleli Pavlík T. 3x, Chvapil 2x a Němec.

Série utkání pokračovala v pátek, kde jsme vycestovali do Berouna k přátelskému utkání proti, nám dobře známým mladším žákům z krajské soutěže, Unionu Beroun.

V sestavě Erba, Šnídl, Pergnerová, Alexij, Blokeš, Vlasjuk, Pavlík J., Fiška, Čech, Charvát, Ostaš M., Monhart jsme předvedli výborný výkon a po pohledném, bojovném a kombinačním výkonu jsme jednoznačně zvítězili na Unionem 4:2. Branky vstřelili Fiška 2x, Blokeš a Ostaš M.

V neděli ráno se část starších přípravek Holík, Ostaš J., Lev M., Jorda, Pavlík T., Jirásek, Horský, Němec a Vydra zůčastnili turnaje na kterém sehráli kvalitní utkání a po zásluze skončili na 3. místě za Buldoky s Karlových Varů a vítězem turnaje Viktorkou Žižkov.

Skupina:

Tatran - Hředle 3:2

Tatran - Buldoci KV 1:5

Tatran - Slavoj Kladno 3:2

Semifinále:

Tatran - Viktorie Žižkov 1:2 - velice kvalitní utkání, v kterém jsme měli i trošičku smůly.........

o 3. místo

Tatran - Slaný 4:0

Brankami přispěli tito borci: Jirásek 4x, Ostaš J. 3x, Němec a Horský 2x, Lev

 

Souběžně s turnajem v Rakovníku se konal turnaj v Rokycanech, kde odjeli okresní výběry pod vedením Sklenky a Tvrze.

V sestavě - Polcar, Šnídl, Toráč J., Blokeš, Vondruška, Pavlík J., Pergnerová, Alexij a Hamouz přejeli všechny týmy, které se v hale nacházely.

Union Cerhovice - OFS Rakovník 2:5

Senco Doubravka - OFS Rakovník 1:4

FK Kohouti 05 - OFS Rakovník 1:9

FK Kohouti 06 - OFS Rakovník 2:5

Viktoria Plzeň 09 - OFS Rakovník 1:5

Slavia Vejprnice - OFS Rakovník 2:7

Gólově se podíleli: Hamouz 8x, Alexij a Pavlík J. 7x, Pergnerová a Blokeš 5x, Šnídl a Toráš dali po brance.

 

Všem fotbalistům velká gratulace za předvedený výkon, sejdeme se 19.12.2015 v Nesuchyni kde mají děti zamluvený BOWLING od 16:00 do 18:00.