V kraji potřetí vítězně..........

05.09.2016 15:05

SKVĚLÝ PRVNÍ POLOČAS

Tatran Rakovník – Spartak Příbram         8:1 (6:0)

Kdo si v sobotu dopoledne nechal ujít mistrovský zápas tatránků, zaváhal. Rakovničtí fotbalisté nedali příbramským klukům žádnou šanci a zaslouženě zvítězili. Zvlášť první půle byla po herní stránce vynikající a tatránci svým výkonem nadchli všechny přítomné fanoušky.

Vstup do utkání se domácím vydařil. Parádní přihrávku od Kuby Suchého zužitkoval Josef Čech – 1:0. O dvě minuty později začal svou gólovou show Jirka Sabo. Šikovně se zbavil dvou dotírajících protihráčů a uklidil míč poprvé do sítě – 2:0. Hned za minutu si předchozí akci zopakoval a zajistil Rakovnickým tříbrankové vedení – 3:0. Domácí  v té chvíli dominovali. Aktivně napadali hostující rozehrávku a výtečně kombinovali. V podstatě nepustili Spartak za půlku. Ve 20. minutě zvýšil Matěj Alexij po standartní akci na 4:0. Těsně před koncem se dočkal i Ondra Blokeš, když do sítě uklidil pěknou přihrávku od Káji Kuthanové – 5:0. Poslední slovo měl ale v prvním poločase Jirka Sabo. Výborně se zorientoval před příbramskou brankou a završil svůj hattrick – 6:0.

Na začátku druhého dějství se opět zaskvěl Jirka Sabo. Elegantně se zbavil obránce a střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci – 7:0. Pak se hra vyrovnala. Příbramští se častěji dostávali před Kubu Suchého, který však stále držel čisté konto. Bohužel ho neudržel. Kapituloval v 58. minutě z přímého kopu – 7:1. V závěru pak korunoval rakovnickou převahu Filip Šnídl – 8:1.

 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Aleš Blokeš (trenér): Po celý zápas tatránci dbali pokynů a předvedli týmový výkon, kterým borce s Příbrami rozebrali a v 10 minutě vedli 3:0. Do poločasu nepolevili v tempu a v aktivitě pokračovali až do konce utlkání. Dnes to nebylo o tom, kdo je nejlepší a kdo nejhorší, všichni zaslouží vyzvednout, výborné utkání a výborný výkon všech zůčastněných........

 

BRANKY:

Jirka Sabo 4, Ondra Blokeš 1, Matěj Alexij 1, Josef Čech 1, Filip Šnídl 1

 

SESTAVA:

Kuba Suchý – Martin Lev, Nikola Pergnerová, Karolína Kuthanová, Dominik Lank, Josef Čech, Matěj Alexij, Filip Šnídl, Lukáš Fiška, Ondra Blokeš, Jirka Sabo.