VÍTĚZSTVÍ PO SLABÉM VÝKONU

12.09.2016 22:30

VÍTĚZSTVÍ PO SLABÉM VÝKONU

Tatran Rakovník – SK Lhota 7:2 (3:2)

 

V dalším kole okresního přeboru Kladenska zavítali do Rakovníka hráči Lhoty. Dosavadní výsledky tohoto týmu naznačovaly, že by si Rakovničtí mohli pohodlně zatrénovat. Opak byl ale pravdou. Lhota hlavně v prvním poločase ukázala, že se jedná o sympatický fotbalový tým, který domácímu favoritovi několikrát nepříjemně zavařil.

Velkým rozčarováním byl naopak výkon tatránků. V plné nahotě se ukázalo, že mnohým chybí pravidelný zápasový a tréninkový cyklus.  Chaos, školácké chyby v defenzívě i v ofenzívě, mnohdy nedostatečná fyzická kondice – to byly hlavní atributy středečního utkání. Nelamme však nad klukama hůl.  Zcela jistě šlo o jednorázový fotbalový úlet. Řada z nich má předpoklady nedostatky posledního zápasu odstranit a hrát mnohem lépe. Uvidíme  v dalším kole proti Libčici.

 

SLOVO TRENÉRA:

Jediné s čím mohu být spokojený je vítězství. Silně se projevilo tréninkové manko většiny kluků z týmu. Pokud se účast na trénincích nezlepší, tak to bude horší a horší. Dokonce mě udivilo, že někteří po 8 minutách žádali o vystřídání. A hra samotná? Až na pár akcí, a to většinou vedených přes Kubu Suchého, se na to bohužel nedalo dívat. A vůbec se nebudu vyjadřovat k herní disciplíně. Řada hráčů si na hřišti dělá, co chce. Už se těším na pondělní utkání proti Libčicím a pevně věřím, že se hra rapidně zvedne.

 

BRANKY:

Ondra Michal 3, Kuba Suchý 2, Jindra Amler 1, Kuba Ostaš 1

 

SESTAVA:

Vladan Růžička – Jindra Amler, Kuba Ostaš, Matěj Jorda, Petr Korcina, Kuba Jirásek, Tobiáš Pavlík, Jakub Suchý, Honza Monhart, Ondřej Michal, Filip Vlasjuk