Zajímavosti z víkendu

21.09.2015 14:07

Sobotu bylo volno, ale v neděli nás chtěli naklonovat. Výlet do Bzový na celý den (i kldyž bylo Bzová, Hořovice, Bzová, Hořovice a nakonce přeci jen vyhrála Bzová) mladší a starší žáci se jeli utkat ve s ých krajských soutěžích s prozatím vedoucím týmem a to FK Hořovicko. Co se týče starších žáků, tak se pomalu nesešli, respektive nebýt kroku z minulého týdne tak se nesešli. V mužstvu se nerespektují domluvy pro střídavé starty a většinou si hráči dělají co chtějí (prostě puberta lenost a nezodpovědnost jak hráčů tak jejich rodičů..........). Trenér je těsně před zápasem v nezaviděnihodné situaci. Pokud jedete k utkání a nemáte brankáře, protože origo brankářka porušila veškeré dohody, co se týče jejích střídavých startů, gólman z mladších žáků pomoct nemůže protože sám to má tak tak v mladších žácích, tak bohužel musí do brány hráč. Ale už jinam a osobně doufám, že se situace změní. Co se týče mladších žáků tak jsme s trenérem Drozdou vyzkoušeli pár nových posil a to: Fišku a Čecha z Hředel, Suchého a Pavlíka ze starších přípravek. Všichni 4 byli přínosem a zapadli do rozjetého vlaku a ukazuje se jako dobrý tah spojení starších přípravek a mladších žáků.

FK Hořovicko - Tatran Rakovník 5:1  (4:0)

Sestava: Suchý -  Šnidl, Sabo, Alexij, Fiška, Čech, Charvát, Shattuck, Blokeš, Amler, Pavlík, Ostaš M. a Vlček

V prvním poločase trenéři hledali vhodnou kombinaci herních postů pro jednotlivé hráče a proto to občas skřípalo a poločas jsme projeli 4:0. Do druhé půle jsme vstupovali už s pevnými záložními řadami a stálou obranou. A hned to bylo znát na výsledku, na obou stranách padlo po jedné brance a poločas skončil 1:1. A pokud vezmu v úvahu, že v mužstu byli 4 nováčci, hráli jsme poprvé v takové sestavě a navíc proti týmu, který měl pouze 03 a pár hráčů 04, hrajících spolu minimálně rok tak se nemáme za co stydět.

Hned po návratu jsme  nastupovali z nejmenšími hráči (06 a mladší - přesunuli se společně s 05 do MLŽ, kde jsem zachovali soutěž starších přípravek) do utkání starších přípravek proti SKP Č.

Sraz byl v 16:30 a srazili se následující borci: Knap, Chvapil, Linhart,. Menzl, Amauwah, Šnidl V., Horský, Pavlík T., Holík. Kluci si užili fotbal, a porazili v derby klub SKP odnož "Č" vysoko 15:2. Skórovali Knap - 3x, Horský - 3x, Chvapil - 4x, Pavlík - 2x, Linhart - 2x a Menzl.

Další utkání mělo být mezi Pavlíkovem a Tatranem, ale protože mladší žáci hráli utkání krajského přeboru tak se okresní zápas přeložil na 24.9.2015.

 

Hurá do dalšího týdne:

Pondělí (dnes) - trénink

Úterý - hřiště na zátiší od 16:00 do 17:00 trénink okresních výběrů a od 17:15 trénink na tatranu (atletické úterý - účast nutná)

Středa - volno

Čtvrtek - Pavlíkov . Tatran a Kněževes - Tatran - sestavy zveřejním nejpozději v po úterním tréninku

Pátek - volno

Sobota - Tatran - Brandýs - další kolo krajské soutěže

Neděle - utkání Rakovník Olešná je přeloženo na středu 30.9.2015

Pondělí - Rakovník - Zavidov 05 - utkání starších přípravek.

 

Hlavně pro nováčky na těchto stránkách - nezapomeňte omlouvat své ratolesti v sekci "on-line omluvenky"

 

Máme nabito, tak neflákat a jdeme na to!!!!!!!!!!!!