Jak jsme uspěli či neuspěli minulý víkend........

05.10.2015 10:30

V krajské soutěži mladšího žactva jsme se vydali do Vlašimi. Tentokrát odjezd v 6:30 - všichni přítomní a autobus funkční. Co se týče hráču tak nás posílil hráč Fiška z Hředel, kterému byl vyřízen střídavý start, bohužel jeho spoluhráč Čech byl na školním výletě.

Mladší žáci rozehráli utkání skvělým způsobem. Troufám si říct, že jsem drželi krok a dokonce po většinu prvního poločasu tahali za delší konec, ale koncovka - ta nás tentokrát zradila. A v závěru poločasu jsme obdrželi smolnou branku. Do druhého poločasu jsme nastupovali nažhaveni se poprat o výsledek, ale došly nám síly - opětovně jsme tloukli do zdatnějších protihráčů a to nás vyšťavilo. Už se nemůžeme bavit o tom, že bychom herně nestačili, tatraňáci předváděli kvalitní fotbal, plný kombinací a herního nasazení. Bohužel po fyzické stránce to ještě není ono, ale klobouk dolů před některými jednotlivci, je vidět, že si mladící (hlavně ročník 05) zvykají na rychlost a zatížení a je to zápas od zápasu lepší a lepší. Klobouk dolů co někteří jedinci v minulém týdnu vydřeli. (např. minulý týden sedm hráču odehráli 3 mistrovské utkání St, So, Ne a Po, Út a Čt trénink)

 

Vlašim - Tatran Rakovník 5:0 (pol. 1:0)

 

Drozda Libor

" Kvalitní zápas z obou stran. První polovina vyrovnaná, kde jsme inkasovali po naší chybě a naopak nedokázali

naše šance proměnit, což vidím jako největší slabinu. Druhá polovina ukázala, že soupeř při zakončování je úspěšnější.

Znova můžu psát, že jsme hráli proti starším, ale je už na čase si uvědomit, že právě proto musí hráči dělat co

se po nich chce. Včas přihrát a naběhnout."

 

V neděli jserm vyrazili sehrát další zápas okresní soutěže mladšího žactva a to do Kolešovic. Věděl jsem, že to není těžký soupeř a nabádal hráče k dodržování rozestavení, protože jak je zvykem lehký soupeř, všichni si chceme dát branku a fotbal jako takový není k vidění. kde jinde si máme vyzkoušet kombinační hru (myšleno nahrej a jdi, nabídni se, řekni si o balón, přenes hru, hru jeden na jednoho v rychlosti - na všechno je dostatek času) a případné chyby napravovat. První poločas byl slabší, hráči se snažili vše rvát středem, krajní hráči když viděli míč uprostřed hřiště, tak hned za ním  otáčeli a setkávali se uprostřed. prostě se herně přizpůsobovali protivníkovi. Nakonec, ale vyhráli  5:0.,  O půli jsme to probrali a do druhého poločasu jsme nastoupil se stejnými pokyny. Byl vidět rozdíl mezi poločasy, hráči se snažili dodržovat stanovené rozestavení, i když občas museli být upozorněni, ale hned byl vidět rozdíl ve hře. Druhý poločas jsme vyhráli 8:0.

Kolešovice - Tatran Rakovník 0:13  (0:1 pen., 0:2  Pergnerová, 0:3 Lev, 0:4 Pavlík, 0:5 Monhart, 0:6 Šnídl, 0:7 Blokeš, 0:8 Jorda, 0:9 Vlasjuk, 0:10 Blokeš, 0:11 a 0:12 Monhart, 0:13 Blokeš)

A teď z jiného soudku - Vy co jste byli v Kolešovicích - kvůli 3 hráčům ročníku 04 přihlásili mladší žáky? Mám pocit, že by to byl solidní soupeř do starších přípravek. Není v silách okresního fotbalového svazu udělit vyjímku? Prostě mě jich bylo až líto - dostávají dardy - vím, že to nejsou otázky pro nás, protože je nevyřešíme, ale jak psal Honza Janota v jednom příspěvku na face, jak dlouho je to bude bavit, má to vůbec smysl, když si vemete, tak jsme ani jednou nevystřelili z větší vzdálenosti - dalo tohle utkání někomu něco? Ale jak jsem psal, tohle sem nepatří a už vůbec to nikdo z nás nevyřeší........

 

 A ještě jedno utkání jsem sehráli a to ve starších přípravkách proti SKP Č. Utkání se hrálo ve svižném tempu, celkem rychle jsme prohrávali 2:0, ale Lvíčeti se to nelíbilo a třemi brankami pomohl v otočení výsledku na poločasových 3:4. V druhém poločase jsem dokonce vedli 3:6, ale ani tohle vedení nám nestačilo k výhře a po rychlých 3 gólech SKP Č srovnali na 6:6 a minutu před koncem dokonce zvrátili výsledek na svoji stranu. Tatran už nestačil vyrovnat a tak utkání vyhrálo SKP Č 7:6.

SKP Č - Tatran RAkovník 7:6 (2:1 Pavlík T., 2:2, 2:3 a 2:4 Lev J., 3:5 Pavlík T., 3:6 Chvapil)

 

Plán na tento týden:

Po - trénink

Út. - trénink

St. - okresní výběry - hřiště zátiší od 16:00 (ročník 05) Suchý, Šnidl, Pavlík, Blokeš, Alexij, Němec a Jirásek

Čt - trénink

Pá - odpočinek

So - kraj Tn. - Kunice