Opět rozdílné poločasy

09.03.2016 12:05

V neděli 28.2. jsme podstoupili další utkání zimní ligy a to proti Přední Kopanině.

Tentokrát jsme hráli v sestavě: Suchý - Vokurková, Šnídl, Pergnerová, ˇBlokeš, Pavlík J., Kuthanová, Sabo, Ostaš M., Vlasjuk, Lev M., Ostaš J.

Utkání bylo svižné a po první půli to bylo 1:1, kdy na tento stav srovnával Šnídl. Zdravě nabuzeni jsme vstoupili do druhého poločasu a prvních 20 minut se bylo na co koukat, fotbal z obou stran. Naší mladící úplně vymazali věkový rozdíl (2 až 3 roky), ale když bylo 15 minut dokonce tak nás protivník donutil k chybě a okamžitě ji potrestal a vstřelili branku. Většinou odejdeme po fyzické stránce, přeci jen svádět souboje se staršími a s o hlavu vyššími nás vysílí, ale tentokrát nás položila obdržená branka a z toho se naši borci už neotřepali. Do konce zápasu jsme obdrželi ještě tři branky a celkově prohráli 1:5.

 Po peripetiích s počasím a s technikou, kdy jsme mohli trénovat jen ve čtvrtek 3. března jsme v neděli 6. března nastoupili k předposlednímu utkání Zimní ligy proti Podolí. 

V této sestavě: Suchý - Šnídl, Pergnerová, Fiška, Ostaš M., Blokeš, Jirásek, Alexij, PAvlík J., Jorda Amler, Sabo.

Na našich hráčích byl vidět respekt k soupeři a tudíž bojovnost se v prvním poločase vytratila a ten jsme prohráli 0:6. O pauze jsme se snažili mladíky nějak nakoupnout k bojovnějšímu výkonu, což se nám z části povedlo a protože jsem nevstřelili branku tak jsme druhý poločas prohráli 0:1 a celkově tedy 0:7.

V utkání s Podolím se stalo něco co jsem za 5 let (to je doba, po kterou se kolem našich fotbalistů motám) nezažil. Chování trenéru a hráču vůči našim borcům bylo opravdu nadřazené a výsměvné. To že hráli tvrdě- je dobře, ale zákeřnosti bylo až až a pokaždé s pochvalou jejich trenérů.

Další negativum přičítám našim fandům, kdy se úplně vytratilo pokřikování "RAKOVNÍK JEDÉEEEEM" a jsem nucen poslouchat jen kritiku na jednotlivé hráče.

Tohle si rozhodně nezaslouží ......................