První kolo krajského přeboru

28.08.2017 07:01

V neděli na tatranský trávník dorazili borci ze Sedlčan. Jak je zvykem nejdříve nastoupili na plac starší žáci, kteří po dobrém výkonu zaslouženě zvítězili 2:1.

V 11:10 přišli na řadu mladší žáci, kteří ve složení Suchý, Kuthanová, Šnídl F., Alexij, Pergnerová, Pavlík J., Blokeš, Lank, Holík, Pavlík T., Šnídl V., Kuthan K., jasně přehráli Sedlčany 12:0.

Do utkání zasáhlo všech 12 borců ze sestavy a podotýkám, že věkové vsložení Sedlčan bylo v obdobném duchu. I tam hráli kluci ročníku 07 a 08. Od prvních minut jsme byli v převaze, kterou jsme ukázali během prvních 3 minut a vstřelili jsme 3 branky. Do konce poločasu ještě 2. Do druhého poločasu došlo k výměně brankářů (Sůša si chtěl taky zaběhat a Honzík premíerově postavit do brány v které  předvedl pár krajských zákroků). Druhá půle byla obdobná a po dalších 7 brankách tatraňáci uzavřeli skóre na 12:0. Celý tým pracoval dobře a připravil brankové příležitosti pro následující zakončovatelé - Pavlík J., Blokeš, Alexij, Lank a Pavlík T. Může nás těšit, že v našem týmu je tolik hráčů schopno zakončit.

Další program je následující - po, út a čt - tréninky a v neděli se opět sejdeme na Tatranu a přivítáme městské sousedy a to tým SK Rakovník.