V krátkosti o dění posledních dní......

16.09.2015 20:55

V neděli jsme sehráli již druhé utkání v soutěži mladších žáku na našem okrese. Se soupeřem s Hředel jsem se utkali už v jednom z přípravných zápasů v průběhu našeho letního soustředění. Tentokrát na nás ale borci z Hředel vlítli a záhy vedli 1:0. Došlo k malé redukci (to byl kravál, já ho slyšel) z postranní čáry, hráči začali zodpovědně přistupovat ke hře, dodržovali pokyny a hlavně rozestavení na hřišti (přeci jen je to táhne víc k sobě) a najednou zjistili, že to jde pomalu samo. Utkání otočili a zaslouženě zvítězili.

Tatran Rakovník - FK Hředle 8:2 (1:1 Pavlík, 2:1 Ostaš, 3:1 Blokeš, 1:4 vlastní (připsán Němec), 5:1 Němec, 6:2 Blokeš, 7:2 Němec, 8:2 Horský)

V pondělí nás čekal druhý zápasa soutěže starších přípravek. Po prvním zápase, který jsme prohráli se kluci hecli, sice po 10 minutách jsme prohrávali 1:0, ale zbytek zápasu byl pod jejich taktovkou a i přes malinké zaváhí v závěru zaslouženě zvítězili.

Tatran Rakovník - FK Kněževes 9:4 (1:1 Chvapil, 2:1 Horský, 3:1 a 4:1 Korcina, 5:1 a 6:1 Vydra, 7:2 Šnidl, 8:2 Horský, 9:2 Menzl)

 

V úterý 15.9. 2015 došlo oficiálně ke sloučení starších přípravek a mladších žáků. Rodičům bylo vše patřičně vysvětleno a na první pohled jsem neviděl žádné známky nesouhlasu. Jen je mi líto, že s možnosti, jak trochu pomoct starším žákům, přišli trenéři úplně jiných věkových kategorií. Na vysvětlenou - trenér mladších žáků Libor Drozda nabídl služby svého ročníku 03 starším žákům. Bohužel ročník 04, který v mladších žácích zůstal není tak početně hojný a proto došlo ke sloučení. Ale s tím přišli i povinnosti - např zabezpečit odehrání čtyř soutěží: Krajský přebor mladších žáků, okresní přebor starších žáků (zní to hrozivě, ale opravdu jen zní), okresní přebor mladších žáků a okresní přebor starších přípravek. Tady bude velice důležíté trocha schovívavosti aq vstřícnosti od rodičů - přeci jen nemusí vše klapnout a může občas nastat malinkatý chaos.

20.9.2015 jsou zařazeni do sestavy mladších žáků tito hráči: Blokeš, Pavlík J., Šnídl, Alexij a Suchý. Odjez na zápas proti FC Hořovicko bude v 6:30 od Sokolovny.

Tentýž den jsem nechal odložit zápas mladších žáků proti Pavlíkovu na čtvrtek 24.9.2015 od 17:30, ale o tom později.

V neděli nás taky ještě čeká sehrát zápas starších přípravek proti SKP Rakovník O. Sraz je na hřišti SK v 16:30.

Sestava bude upřesněna a napsána na stránky po čtvrtečním tréninku.