Výborný výkon v Neratovicích

06.04.2016 09:34

V sobotu 2.4. jsme v 7:00 ráno odjeli k dalšímu kolu Krajského přeboru do Neratovic. A protože to je všude stejné, tak nás šoupli na umělku, protože v noci pršelo a v neděli hraje jejich Áčko - tak aby děti nezničili hřiště. Na hřiště prozatím druhého celku krajského přeboru mladších žáků jsme nastoupili v této sestavě: Suchý, Šnídl, Čech, Pergnerová, Blokeš, Alexij, Fiška, Kuthanová, Havel, Jirásek, Jorda a Brož.

Začátek jako přes kopírák ve 20 minutě jsme prohrávali 0:2 - ani tak to nebylo výkonem, protože hra se přelívala od brankáře k brankáři, ale bohužel protivník potrestal dvě chyby, na které  nestačil ani náš gólman. 27 minuta - soupeř kopal roh - míč se dostal k Šnídlovi, ten odkopem našel Havla, který po zpracování míče vystřelil a snížil na 1:2. S tímto výsledkem jsme šli i do kabin. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se popereme a lepší výsledek a v 10 minutě druhého poločasu, po vyražení prudké střely našim gólmanem, Čech rozehrál na Brože, který zatáhl míč až na úroveň rohového praporku, nacentroval před bránu, kde se z čista jasna zjevil Alexij a z voleje zavěsil, bylo srovnáno. Ve 14 minutě druhého poločasu, zlikvidoval Suchý 150% gólovou šanci soupeře, kdy odhadl směr pohybu míče a mimo své pokutové území obral protihráče o míč a znemožnil mu dokonat únik a dostat soupeře do opětovného vedení. Do druhého poločasu jsme posunuli Pergnerovou na pravou zálohu, která si, v 19 minutě druhého poločasu, řekla o míč, poté uspěla v souboji jeden na jednoho, nacentrovala na nabíhajícího Havla, a ten se podruhé nemýlil, propálil vše co mu stálo v cestě a vedli jsem 3:2. Bohužel ve 23 minutě, při chybě v přechodu do útoku, jsme udělali chybu při zpracování míče a poslali jsme soupeře do přečíslení 4 na 2. Soupeř se nemýlil a vsítil závěrečnou branku na 3:3. Tohle byl taky konečný výsledek. Chlapci a děvčata podali výborný výkon, soupeř tlačil na pilu a obránci společně se záložníky se měli co otáčet, ale odolávali a dokonce místama přehráli soupeře. Brankář se taktéž nenudil a mimo popsanou situaci, měl dalších minimálně 5 skvělých zákroků. Všem aktérum děkuji za přístup ke hře, za bojovnost a houževnatost.

V úterý proběhl přípravný zápas na okresní soutěž a to proti Okresním výběrům 04. V sestavě Vokurková, Holík, Lev, Monhart, Němec, Jirásek, Ostaš J., Jorda, Havel, Machač, Vydra, Růžička a Korcina předvedli tatraňáci solidní výkon. Bohužel se u některých projevil přístup k tréninkům, jen doufám, že si to uvědomili a svoje snažení trochu změní. Celkově jsme prohráli 0:2 což není vůbec špatné, přeci jen jsme hráli proti nejlepším na okrese v dané věkové kategirii.

Další duel nás čeká ve čtvrtek a to na hřišti SK Rakovník proti mladším žákům.