Začala nám nová sezóna Okresní přebor: Kročehlavy - Tatran Rakovník 8:4

26.08.2016 20:46

SNAŽIVÝ VÝKON NA SOUPEŘE NESTAČIL

SK Kročehlavy – Tatran Rakovník             8:4 (5:2)

První mistrovský zápas zdaleka nebyl procházkou růžovou zahradou. Dvaatřicítka na teploměru dávala tušit, že to nebude jednoduché. Navíc soupeř byl velmi dobrý.

V první půli působili Rakovničtí fotbalovějším dojmem. Snažili se o kombinační hru, což se jim i poměrně dařilo. Na úvod si vypracovali několik gólových příležitostí, ovšem v rozhodujících chvílích neměli potřebný klid na kvalitní zakončení. Zatímco ofenzivní činnost byla solidní, obranná fáze dost pokulhávala. Hrubé chyby v defenzívě vedly ke dvěma brankám Kročehlav. Hosté však nesložili zbraně a po pěkných akcích srovnali. Pak však přišly další zbytečné minely a soupeř do poločasu zvýšil na 5:2.

Druhý poločas nebyl po fotbalové stránce tak kvalitní jako první dějství. Nebylo se čemu divit. V úmorném vedru rychle docházely síly, z čehož pramenily další defenzivní hrubky. Kročehlavští zvýšili na 7:2 a vypadalo to na debakl. Tatránci však v závěru zmobilizovali všechny své síly a dovolili domácím vstřelit už jen jediný gól. Sami zaznamenali dva brankové zápisy a korigovali tak výsledek na konečných 8:4.

 

HLASY PO UTKÁNÍ:

Aleš Blokeš (trenér): S ofenzívou jsem spokojený. Vzadu to bylo horší. Dopouštíme se zbytečných chyb. Na zlepšení defenzivní činnosti musíme zapracovat

 

Tobík Pavlík: Hrálo se mi dobře. Soupeř hrál tvrdě, ale korektně. Škoda, že jsme prdli.

 

BRANKY:

Dominik Lank 2, Jáchym Pavlík 1, Karolína Kuthanová 1

 

SESTAVA:

Jan Holík – Martin Lev, Vladan Růžička, Karolína Kuthanová, Petr Korcina, Jáchym Pavlík, Tobiáš Pavlík, Jakub Suchý, Dominik Lank, Ondřej Michal, Filip Vlasjuk.