ZLEPŠENÝM VÝKONEM K VÍTĚZSTVÍ

14.09.2016 12:04

ZLEPŠENÝM VÝKONEM K VÍTĚZSTVÍ

Tatran Rakovník – AFK Libčice   4:0 (3:0)

Před utkáním musel trenér řešit několik absencí.  Nastoupit tedy museli hráči, kteří měli původně naordinovaný trénink. A protože tím pádem nebylo s kým trénovat, museli čtyři nešťastníci domů s nepořízenou.

I díky posilám ze zálohy byl výkon domácího celku mnohem lepší než proti Lhotě. Výborně hrál především Kuba Suchý, který táhl většinu akcí. První gól vstřelil po samostatné akci Jakub Jirásek – 1:0. Po pár minutách se přes hostujícího hráče prokličkoval Kuba Suchý, přihrál Kubovi Jiráskovi, který se nemýlil – 2:0. Těsně před koncem se ještě prosadil Jindra Amler – 3:0.

Po změně stran se tempo zpomalilo. Z mnoha šancí domácích se ujala jediná. Autorkou gólové střely byla Nikola Pergnerová – 4:0.

 

SLOVO TRENÉRA: Bohužel se budu opakovat, výhra potěšila, ale způsob nabytí rozhodně ne. Absence vem čert, ale z 80% ignorovat pokyny z lajny a v druhém zápase v řadě, tak to je k zamyšlení. Nemluvě o tom, že někteří hráči ztratili přehled co vůbec hrají. Ale nevěším hlavu a hurá v neděli na Velvary. Tam nám otevřou oči. A po zápase opět vysvětlím proč jsem vůbec tuhle tu soutěž přihlásil.

 

BRANKY:

Jakub Jirásek 2, Nikola Pergnerová 1,  Jindra Amler 1

 

SESTAVA:

Honza Holík – Matěj Jorda, Matěj Alexij, Nikola Pergnerová, Jindra Amler, Vladan Růžička, Tobiáš Pavlík, Jakub Suchý, Honza Monhart, Filip Vlasjuk.